søndag 16. september 2012

En høstlig uteutstiling med vinnerlykke :)

Vi ble noe lang i masken da vi oppdaget at tibbene skulle være ute på NKK Orre. Fristet lite i dette været som har vært her på vestlandet i det siste, men var jo lite å gjøre med det. Heldigvis hadde vi telt med og det kom godt med. Vi gledet oss iallefall til turen for nesten hele gjengen skulle nedover og det er lenge siden vi har reist sammen.

Turen ned gikk fint, bortsett fra litt "vuggende, vuggende" over fjorden. Bilen trengte riktignok en vask, men saltvannet er vel ikke så bra hehe. Vi hadde Sofie, Moses og Iben med, kun de to første skulle stilles. Moses trengte cacib, så vi hadde fått låne han av Bo. Hundene var eksemplariske på turen. Var selvsagt veldig lykkelige da vi kom frem og de endelig kunne få lufte seg litt. Har ikke tall på hvor mange ganger Moses skrev "her var Moses" i parken ved Hotell Sverre, men det var ikke få :)

Fredagskvelden var vi to-bente på kinarestaurant og koste oss med god mat og vin. Veldig koselig etter gammalt :)

Sengene på rommet var det ingenting å si på, men ikke tale om at vi fikk sove så godt. Var en smule groggy da klokkene ringte halv 6 om morgenen. Jeg klarte ikke komme meg opp (bombe) så dro meg så lenge jeg kunne. Vi var iallefall på plass ved ringen litt over kl 8 og fikk heldigvis plass til å sette opp teltet. Været var ikke så verst da, så vi fikk forhåpninger om en tørr dag, men dengang ei. Men alt ialt synes jeg ikke det ble så ille.

Det ble en veldig fin dag, og resultatene ikke mindre fine. Hadde ikke forventninger om noe egentlig, håpet på excellent, men det gikk jo over all forventning. Marco vant championklassen og ble beste hannhund med broremannen Moses som nr to, og siden Marco allerede er internasjonal champion, så går cacibet videre til Moses :) Marco ble også BIR! Tira til Irene ble nr 2 i åpen klasse med ck, og endte som 4.beste tispe. Sofie ble nr 3 i åpen, også hun med ck, men uplassert i tispeklassen. Lady etter Marius og Mia stilte i championklassen siden hun er både bulgarsk, moldovisk, georgiansk og balkan champion. Hun ble nr 2 med ck, og vi ble så glad på Else Ragnhilds vegne da Lady ble  plukket ut som en av de fire tispene som skulle plasseres. Endelig fikk hun en plassering. Men overraskelsen ble stor da hun ble plassert som 2. beste tispe og fikk storcertet! Og det gikk ikke opp for meg at hun dermed ble N UCH før Helena sa det. Det var bare så utrolig herlig :)  Nikita til Irene ble BIR Veteran. Og dermed skulle jo både Marco og Nikita delta i gruppefinalene. Og klokken var ikke mere enn litt over 10.... Det fristet lite å være igjen i så mange timer i det været. Og når formen heller ikke var på topp, valgte vi å reise hjem. Så fikk vi litt av lørdagskvelden hjemme, noe som også var veldig deilig.

Gratulerer til alle som gjorde det så bra!

BIR INT LT EST SE N UCH Lyngtunets Galahad og BIM NORD UCH Aludis Briana-Tulla

Ingen kommentarer: