mandag 1. oktober 2012

Dobbelutstilling i Bergen i helgen

I helgen var det dobbelutstilling i Bergen. Norsk Papillon- og Phalene klubb arrangerte utstilling på Manger lørdagen, og vi stilte to tisper, nemlig Sofie og Iben. Og lille Sofie gikk altså hen og ble BIR, og fikk sitt første cert! Iben ble 2.beste tispe. Det var de eneste som ble plassert av de 16 som møtte frem, dommeren brukte nesten hele fargeskalaen på båndene...

Det ble derfor en lang dag, men ikke så lang som vanlig, for bis-finalene skulle starte allerede kl 13. Tenkte nå at vi skulle delta, men antok at det ble et kort besøk, så overraskelsen var stor da vi ble plukket ut som en av de seks dommeren ønsket å ha med videre. Det var forøvrig jeg som gikk med Sofie i bis-finalen, for vi hadde trent litt på forhånd og Sofie nektet å gå mere med Helena hehe. Så da var det ingen bønn for meg :) Enda større ble overraskelsen og gleden da Sofie plasserte seg som nr 4! Kunne nesten ikke tro det.Det ble en kjempefin dag på alle måter, også utenfor ringen. Men var helt pumpet da vi kom hjem. Det var vi alle tre forresten, både Helena, Bo og jeg, så vi gikk rett og la oss, og jeg sov i flere timer.

Dagen etter var det utstilling på Bønes, og vi skulle bare stille Iben. Sofie fikk være med da, hun "forlangte" det hehe. Mente vel hun hadde fortjent det. Det ble nok en fin dag, og resultatmessig ble det litt mere normalt kan man si. Det ble flere som fikk excellent og ck, så det var bra. Iben endte som 3.beste tispe tilslutt, og Marco ble beste hanne og BIM. Gratulerer til Solbjørg som fikk cert på vakre Iko, og til Ursula som fikk BIR og BIM på valpene (det fikk hun også dagen før), og som fikk cert på ene tispen sin, som også ble BIR. En fin helg for de fleste tror jeg :)

1 kommentar:

Solbjørg sa...

Gratulerer så mye med fantastiske resultater i helga :) Særlig BIS 4 på herlige Sofie <3 Veldig koselig å møte dere igjen, tusen takk for ei flott helg :) :)

Mvh Solbjørg