torsdag 29. november 2012

Dogs4All 24.-25.11.12

I år var det Bo og jeg som dro avgårde til Norges Varemesse og den store hundeutstillingen. Med oss hadde vi Moses og Tira. Vi dro bortover fredag formiddag slik at vi hadde god tid til å kose oss og slappe av. Skulle bo på et hotell like ved Gardermoen. Flyturen gikk fint, hundene var stille og rolige hele veien. Hotellrommet var flott, men servicen var så som så... Det sto så fint i infoen deres at det var stor lunsjbuffet fra 11-17, men da vi kom ned i 15-tiden, fikk vi bare beskjed om at de ikke åpnet før kl 17... Og det eneste de kunne tilby oss var smørbrød til blodpris, så da endte vi på Peppe's på Gardermoen. Om kvelden spiste vi middag på hotellet, entrecote som var full av sener. Min var ikke så verst, men Bo fikk en ny da kelneren med egne øyne så at dette ikke var bra. Vi ble da mette.

Lørdagen skulle vi sitte på stand for rasen og meningen var at vi skulle ta flytoget til Lillestrøm, men da gikk ingen tog. Det viste seg at de arbeidet på deler av linjen, så vi måtte betale for flytoget og så fikk vi rekvisisjon for taxi. Hadde en festlig tur med en taxisjåfør fra Afghanistan :) Han syntes nok vi var gale som kom "helt fra Bergen" for å stille ut hundene våre, og at det var ingenting å vinne økonomisk på det! Stor ble han i øynene da vi fortalte at på denne utstillingen også kom folk fra både Sverige, Danmark og Finland...;-) Han synes VI hadde dratt langt hehe.

Hadde en lang, men veldig koselig dag på standen og det var masse folk som kom og spurte om rasen. Veldig trivelig. Traff også folk som vi ellers bare hadde "truffet" på facebook, så det var veldig kjekt.

Dagen etter var det selve utstillingen, og vi var tidlig på plass. Denne dagen gikk heldigvis togene. Hadde en trivelig dag selv om resultatene kunne vært bedre da. Tira fikk blå, mens Moses ble 4. beste champion med ck, og det er vi veldig godt fornøyd med :) Det var også veldig koselig rundt ringen, må takke alle vi traff for en veldig fin dag. Det var så koselig å hilse på dere alle! Synes det er flott at man kan hjelpe hverandre og glede seg med hverandre. Jeg koste meg virkelig.

Gratulerer til alle som gjorde det så bra!

Turen hjem gikk også greit, men det var en del turbulens på veien ned mot Flesland. Det skvulpet godt i kaffen min....huff. Men hundene var rolig hele tiden. Var en jente som ble glad da hun oppdaget "mor" og Nikita på Flesland, Tira var ellevill :) Så var det noen som var glade da jeg kom hjem - er alltid så godt å komme hjem når man blir møtt med så mye glede.

Takk til Bo for en fin tur! Nå blir det en stund til neste utstilling :)

1 kommentar:

hilde hauge sa...

Var virkelig hyggelig endelig å treffes. Jeg håper det gjentar seg snart. Rasespesialen kanskje?