mandag 12. november 2012

Utstilling på Stord - årets nestsiste for oss


Årets nestsiste utstilling ble en veldig koselig dag full av fine overraskelser :) Tibben var første rase, så vi måtte opp grytidlig. Selv med lite søvn var jeg ganske så opplagt kl 0350, så da sto jeg opp. Vi skulle rekke fergen kl 7 og var ute i god tid. Var på plass i hallen ca 0815, og ble positivt overrasket da vi så hvor luftig det var. De hadde plassert noen ringer i en annen hall, og det var kjempebra for vanligvis står man jo som sild i tønne i disse små hallene. Fikk også mulighet til å trene litt med vofsene. Vi skulle egentlig stille Lotte, men hun er så plaget med falsk drektighet for tiden så henne lot vi være igjen hjemme. Så vi stilte en tispe hver, nemlig Iben og Sofie. Sofie er også plaget med falsk drektighet og var ikke særlig samarbeidsvillig i ringen. Ikke ville hun stå og hver gang vi passerte stedet hvor burene og de andre var, så bremset hun opp. Jeg ble temmelig svett for å si det mildt hehe. Men dommeren likte henne tydeligvis, for hun vant sin klasse med Tira som nr 2, begge med ck. Og jammen meg gikk ikke Sofie hen og fikk sitt andre cert på andre utstilling på rad! Hun endte som 3. beste tispe. Iben ble beste tispe med sin mor Nikita på plassen bak. Og som 4. beste tispe kom Lady til Else Ragnhild :)  
 
Gutta boys gjorde det også veldig bra. Frode var først inne med Uno, og til tross for lite trening den siste tiden, så både sto og gikk Uno som en drøm. For det ble han belønnet med excellent og ck, og endte som 4. beste hanne. Moses gikk hen og ble beste hanne, og ble tilslutt BIR med Iben som BIM. En stor dag med andre ord. Nikita ble forøvrig også BIR og BIS4 veteran, dagen før sin 9-års dag.
 
Vi stilte oppdrettsklasse med Moses, Iben, Lady og Uno, og ble BIR og BIS4! Tusen takk til de som bidro i oppdrettsklassen, og store gratulasjoner til alle som gjorde det så bra :)
 
 
Vi glemte å ta bilde, så synes det var flott at dommer Antoni Di Lorenzo var sporty og stilte opp i en røykepause :) Sløyfene holdes feil her, men pytt pytt. BIR er iallefall N UCH Lyngtunets Gatsby til høyre her med stolt eier Bo.
 
INT NORD LIT UCH Lyngtunets Curacuo BIS4 Veteran
 
Kullsøskene Lyngtunets Lord Of The Rings "Uno" og GE MD BUL BALK N UCH Lyngtunets Lucky Lady, som begge fikk excellent og ck, og endte som nr 4 i hhv beste hannhund- og beste tispeklasse.
 
Tusen takk til alle for en fin dag!

Ingen kommentarer: