mandag 8. april 2013

NKK Bergen 7.april

Aangenaam Valencia 4.BTKNok en fin utstillingshelg er lagt bak oss. Denne gangen ble følgende hunder fra oss stilt: Sofie (som sto for championatet), Izzie, Tira (også hun sto for championatet), Marco, Uno, Lady og shibaen Anzu. Må takke Victoria og Mona som tok seg av Tira, og Victoria handlet også Tira kjempeflott + en stor takk til Frode som handlet Anzu til 4. beste tispe :)

Som sagt ble det en fin dag, og Sofie var så nær, så nær en championtittel!! Hun ble nr 2 i åpen klasse med ck, og endte som 2. beste tispe med reservecert og reservecacib. Men jeg er veldig fornøyd tross alt. Dommeren var kjempestreng, bl.a gikk hele den åpne klassen med hanner ut på blått! Ventet ikke at Sofie skulle hevde seg, hun er tross alt en liten tispe, men dette gav meg bare blod på tann :) Er veldig stolt som dere forstår :)

Tira fikk også excellent, og ble 3. beste i åpen klasse, bak Sofie. Izzie fikk VG, det samme fikk Uno. Marco ble 4. beste i champion med ck - strålende med tanke på at det var usikkert om han fikk stille pga en skade med en brukket tå. Lady fikk excellent, ble nr 3 i champion, men ikke noe mere.

Så er vi selvsagt stolte over vår fine Anzu, som altså ble 4. beste tispe. Hun er også en liten tispe, så dette er vi strålende fornøyd med.

Fin helg, masse hyggelige folk, kjekt å treffe igjen folk vi ikke har pratet med på en stund, men selvsagt blir det alltid for liten tid å prate med alle. Været - sukk. Et kapittel for seg. Idag er det igjen strålende sol ute, men fremdeles iiiiiskaldt :/

Ingen kommentarer: