mandag 27. mai 2013

Bergen hundefestival 25.05-26.05.13

I helgen ble det arrangert dobbeltutstilling på Bergen Travpark. Vi stilte ingen andre hunder enn Anzu ene dagen, men Helena skulle gå med både Uno og Izzie fra vårt oppdrett begge dagene. Litt rart å komme på utstilling uten å ha egne hunder med, men samtidig litt deilig også. Så hadde vi bedre tid til å ta oss av de som skulle stilles og ikke minst; være litt sosial.

Shibaen hadde møtetid kl 0900 og tibben kl 10, men de begynte omtrent samtidig med bedømmelsen av begge rasene. Heldigvis hadde Frode sagt han skulle gå med Anzu, noe han klarte så flott! Jeg sto midt imellom ringene, så på Frode med Anzu i ene ringen, og Helena og Uno i den andre :) Det var kun to shiba, den ene fikk very good, så jeg var litt nervøs på Anzus vegne. Men ble kjempeglad da jeg så at hun fikk utdelt et rødt og et rosa bånd :) Og så kom den flotte BIR-sløyfen :) Anzu er ikke 2 år ennå, har kun vært stilt på 4 utstillinger her i Norge med følgende resultat: 1 very good, 2 x cert, 2 x BIR, og 4.BTK på NKK-utstilling.

I den andre ringen gikk det ikke fullt så bra for Helena og Uno. Han røk ut med very good, men viste seg veldig fint og det var det viktigste. Ble for stor for denne dommeren. Marco derimot ble beste hannhund og endte som BIR! I gruppefinalen ble han plukket ut til semifinale, men fikk ingen plassering. Uansett; kjempeflott og vi er så stolt av han og handler Victoria :) Han ble forøvrig 2. beste hannhund dagen etterpå. Shakira ble også stilt en dag for første gang på over ett år. Hun ble 3.beste tispe :) Både Marco og Shakira deltok i BIS champion uten å få plassering. Var en enorm klasse - gikk gjennom flere ringer!


Aangenaam Valencia "Anzu" med sine flotte rosetter

Synes hun er så flott!

Bir og Bim
 
INT LIT EST SE N UCH Lyngtunets Galahad og Stemmens Hot Summer Breeze

Shakira koser seg i solskinnet på fanget til Helena

Nydelige Marco!

Han er bare så flott!

Go'gutt!

Kosestund utenfor ringen må til :)

Nydelig av Victoria og Marco

To Stemmen-tibber :) Søskenparet Hot Pepper og Hot Summer Breeze

Dag 2 var Milla med for å få litt sosial trening. Her i armene til Lena :)

Denne dagen kom en valp fra Chamiilon også på besøk. Ipo het han. De fant tonen disse to små :) 

Dag 2 gikk det ikke så bra resultatmessig for oss, men vi fikk excellent på Izzie da. Det var kjekt siden hun fikk very good dagen før. Uno fikk very good også denne dagen. Og Marco ble som sagt 2. beste hanne. Kan ikke klage på det :) Har forøvrig hatt to flotte dager og været kan vi heller ikke klage på sånn sett. Var opphold hele helgen. Solen kom etter bedømningen av rasen lørdag - da ble noen av oss litt brent hehe. Søndag var det overskyet, men da vi kom hjem strålte det opp. Begge dagene hadde vi besøk av masse folk i teltet. Veldig koselig og sosialt :)

Litt dramatikk ble det da Uno stakk av. Han kom seg løs fra båndet og hjelpe meg for en fart det var på han! Han for ut av området og løp mot p-plassen med meg, Helena, Bo og Victoria i hælene. Plutselig stoppet han, snudde og løp som en tulling tilbake, inn gjennom porten (jeg tenkte med gru på at han nå ville løpe gjennom alle ringene og ødelegge for alle!) og rett til teltet vårt og satte seg under en stol! Kunne jo ikke annet enn å gi han ros :) Men fysj for en opplevelse.
 


Ingen kommentarer: