søndag 29. juni 2014

Dobbelutstilling på Hadeland 21.-22.06.14

Utstillingene på Hadeland vil nok bli en tradisjon. Hadde en koselig helg der ifjor og det samme hadde vi i år. Denne gangen var det Helena, Lena og jeg som dro, og tilsammen hadde vi med oss 6 hunder. 4 av de skulle stilles. Vi bodde (iår som ifjor) på Thorbjørnrud hotell, som ligger kun få minutters gange til utstillingsplassen. Vi var litt spent på om det var plass til teltet vårt da vi kom i 20.30-tiden fredags kvelden, og heldigvis klarte vi å kapre en av de siste plassene :)  Hadde forøvrig en flott tur over fjellet, og Dum Dum Boys med "Splitter piiiiiine" hjalp godt det siste stykket ;-) SÅ må vi skryte av personalet på hotellet, som på én times varsel ordnet det slik at vi fikk to rom rett ved siden av hverandre, der vi fikk åpnet døren mellom rommene og kun betalte for halvannet rom, og ikke to dobbeltrom! Det ble en perfekt løsning!

Lørdagen var det Rasespesial, og det ble tatt et fellesbilde av alle sammen (noen manglet) før bedømningen begynte. Utrolig artig - 91 tibber påmeldt med valpene. Ny rekord for rasespesialen.

Alltid blide Lena 

Helena studerer katalogen

Else Ragnhild gjør Kimba klar

Litt blandet vær denne dagen. Vi befant oss i "skyggenes dal", så det var en smule guffent. Tok noen turer over til solsiden innimellom :) Litt utpå dagen begynte det å hagle! SÅ det var et variert vær ja.

Her er juniorklassen tisper. Hele 12 stk deltok!

Maia stiller seg så fint opp

Står tålmodig

Her hilser dommeren på vofsene

"Hei dommer"

Her er Hanne med sin Luna (i midten) og Bente med sin Ayliz

Litt artig med to b/t. Og den som går først er Kristin sin. Hun og Maia er veldig like.

Maia er flink jente og står fint på bordet"Hmmm tro om dommeren likte meg da", ser det ut som Maia tenker :)

Kjekt å se hvor oppmerksom Maia er, kan gå i løst bånd og likevel ha kjempekontakt

Maia var utrolig flink denne dagen, og hun endte som nr 1 i sin klasse med ck! Fikk en veldig fin kritikk, og dommeren uttalte at dette var en av de vakreste b/t hun hadde sett på lenge! Sånt er gøy å høre. Fikk også mange fine kommentarer om Maia fra andre, og det setter vi stor pris på!

Fornøyd med innsatsen :)

Her er det Luna til Lena som er i aksjon

Hun var også veldig flink

Luna fikk excellent, i likhet med alle de vi stilte denne dagen

Her venter Tiramoren på at det skal bli hennes tur

Lady venter også...

Denne dagen var det jeg som gikk med Tira. Hun sto så fint og gikk bra (selv om det var fryktelig mye spennende i gresset...!

Også hun var flink på bordet. Tira endte som nr 4 i en klasse på 17 stk!

Maia ble BIM junior :) Vant en flott pokal, rosett og fôr

Siden dette var rasespesial så stilte vi oppdrettsklasse selv om ikke de var de mest typelike. Litt variasjon i størrelse. Vi endte som nr 3 (av 3), med nydelig kritikk :) Tusen takk til Else Ragnhild og Lena som stilte opp :)

Måtte jo ta noen bilder av lille Dalia til Helga og Maia. De to jentene er i slekt (Reggae er bestefar til Dalia) og vi synes likheten er stor, spesielt i snute- og munnpartiet. 

4 nydelige damer :)

Her er gjengen samlet utenfor hotellet. Thea, Sofie, Tira, Iben, Maia og Luna

Helena og jeg med alle seks

Dag to på utstilling. Noe gråere og kjøligere enn første dagen

En som var veldig nysgjerrig på hva som skjedde utenfor teltet. Skjønne Lady

Det kunne jo være hun gikk glipp av noe :)

Jammen ble det ikke en liten kos med Lena!

Maia var like flink denne dagen, men da hun hadde for små nesebor (!) så fikk hun VG. Jada hun fikk også høre at hun var for lang og hadde for mye pels, men pytt pytt. Maia var kjempeflink så dette var god trening for henne.

En dyp konsentrert Lena i ringen med Luna

Denne dagen var det Helena som gikk med Tira. Hun var kjempeflink og vant åpen klasse med ck!

Tira sist her

Virkelig stolt over hvor flink Tira var spesielt denne dagen!

Maia med pokalen og rosetten :)

Vi har virkelig hatt en alle tiders helg sammen med mange veldig kjekke tibbefolk!. Etter bedømningen lørdag var det lotteri og møte. Jeg klarte bare lotteriet, kjente da at jeg var veldig sliten og bare måtte komme meg til hotellet. Litt dumt, men sånn er det. Sovnet og sov en liten stund før vi på kvelden møtte flere tibbevenner til felles middag. 

Hundene har gått godt sammen, og spesielt Luna og Maia fant tonen. Ellers er Maia også veldig begeistret for sin tante Tira :) Tira var i strålende humør hele helgen, fikk så mange susser av henne :) 

Stor takk til Mona og Victoria, som tok seg av Ronja og Lotte, og til mine foreldre som passet godt på Trixie for oss. 

Ingen kommentarer: