mandag 20. oktober 2014

Oppdatering på Sofie

Sofie var inne til kontroll og for å ta nye blodprøver torsdag. Vi var spente på hva blodverdien hennes var på, om den hadde økt eller om den hadde gått ned igjen. Den var heldigvis stabilt på det samme. Jeg skulle vel helst sett at den hadde økt, men dyrlegen var positiv for kroppen til Sofie trenger tid for å kunne begynne å produsere røde blodlegemer igjen. Og det er jo flott at kroppen hennes ikke hadde brutt ned det nye blodet hun fikk.

Da vi kom hjem fra jobb fredagen, fikk Sofie mat og geitemelk m/vann. Det ble visst litt for kaldt for Sofie, for hun begynte å skjelve etterpå. Vi ble forferdelig redde og ringte dyrlegen. Tok også tempen på henne, men hun hadde ikke feber. Dyrlegen mente vi kunne se det an og da vi så at Sofie kom seg etterhvert, slo vi oss til ro med at det hadde nok bare hadde blitt litt for kaldt for henne. Men det er rart med det; man blir så ufattelig redd for disse små!

Hun var heldigvis i bra form resten av helgen. I tillegg begynte hun plutselig å susse og smaske på Thea igjen - det er en stund siden nå!

 
 

Her er en artikkel om autoimmun hemolytisk anemi:

http://www.universitetsdjursjukhuset.se/Global/externwebben/uds/Klinisk%20Kemiska%20laboratoriet/1/immunmed_hem_anemi_09.pdf

Ingen kommentarer: