tirsdag 24. juli 2012

Tvååker 6-7 juli

Torsdag 5 juli satte Frode, Uno, Anzu og Iben og jeg oss i bilen og kjørte den lange veien fra Risnes til Tvååker i Sverige. Turen tok oss over 11 timer, men vi hadde en fin tur over fjellet i vekslende vær og hundene oppførte seg som engler i burene sine:-)

Første utstillingsdag var det overskyet og helt greit vær, helt til tispene skulle begynne da åpnet himmelen seg i en periode der, men da Iben skulle inn var det heldigvis opphold. Frode og Uno skulle i ilden først, det gikk helt greit, begge to var veldig flinke og det ble en excellent, men ikke noe mer. Samtidig i en annen ring ble Anzu stilt av oppdretteren sin Paula Granqvist. Anzu vant sin klasse med excellent, men fikk så ikke noe mer.

Men så var det jo da Iben-moren vår. Hun showet og viste seg og ble 2.beste champion. Jeg ble veldig spent da for visste at den champion-tispen som kom på plassen foran Iben var svensk champion, så hvis det ble den plasseringen tilslutt så ville Iben få certet hun trengte for å bli Nordisk. Det var en stor beste tispeklasse, tilslutt sto Iben og den andre championtispen igjen, pluss to til fra de andre klassene. Jeg var veldig spent da vi gikk rundt og rundt og tilslutt til min store glede ble Iben plassert som 2. beste tispe :-):-) Så da hadde hun ordnet seg med enda en ny tittel :-)

Dagen etter ble det igjen excellent på Uno, mens Anzu fikk very good. Iben gikk hen og ble beste tispe, så vår Iben-mor er bare fantastisk :-) Det ble ikke til at vi tok bilder, men heldigvis tok Kirsten Pedersen bilder dag to og var så snill å sende de til oss.

Foto: Kirsten Pedersen

Foto: Richard AnderssonIngen kommentarer: